Tom for julegaveideer? Her er noen «sunne» tips

desember 5, 2012 at 2:00 pm 2 kommentarer

Av Christine

Jeg synes det blir mer og mer vanskelig å kjøpe julegaver til venner og familie. I år skal jeg og min barselgruppe ha Santa Claus at Christmas with gifts.«Juleverksted» der vi skal prøve å lage hjemmelagde ting som vi kan gi bort. Granola og chillimarmelade står på programmet foreløpig. Ellers er jeg også en stor tilhenger av å gi bort opplevelser istedenfor ting.

Under følger noen forslag til dere som kanskje har lyst å gi bort en annerledes gave i år, som i tillegg kan bidra til en sunn start på 2013.

Medlemskap på treningssenter

Kanskje din partner/venn/familiemedlem flere ganger har gitt uttrykk for at hun/han har lyst å begynne med trening? Nå er det mange treningssentre som har droppet bindingstiden, så hva med å gi bort en måned eller to i gave? Av og til er det nettopp en liten push man trenger for å komme i gang. Jeg vet også at noen treningssentre har «pakketilbud» som inkluderer en time med personlig trener. Da får man forslag på hva slags trening som passer for akkurat deg, og hva som skal til for å nå dine mål. Om ikke treningssenter faller i smak, så hva med et klippekort til en svømmehall?

Dansekurs

Blir det mye sofasitting på kveldstid? Hva med å ta med partneren din og lære dere en dans på et dansekurs? En kjempe flott måte å komme i form,  ha det sosialt og morsomt.  På Aktiv i Oslo finner du en oversikt over hvilke dansekurs som tilbys.

Matlagingskurs

Vare seg du kjenner noen som trenger å lære seg å lage mat eller bare bli inspirert kan matlagingskurs være tingen. Her får man også muligheten til å møte nye mennesker og få ny kunnskap og motivasjon. På kursguiden.no finner du en god oversikt over relevante kurs.

Blad abonnement

Her finnes det jo mange ulike typer. Om man er opptatt av mat og helse kan man finne noe innenfor denne kategorien, ellers kan man velge noe som passer den enkelte. En koselig gave som de aller fleste setter pris på tipper jeg. Bladkongen.no er et bra sted å kikke for inspirasjon og bestilling.

Jeg håper jeg har gitt dere noen ideer til gode gavetips. Lykke til med julehandelen!

Reklamer

Entry filed under: Ukategorisert.

Ny vurdering kan åpne for mer beriking av norsk mat Fisk med (enda) bedre samvittighet

2 kommentarer Add your own

  • 1. Yoga-Anna  |  desember 5, 2012, kl. 5:23 pm

    Jag föreslår att ge bort getter, myggnät, vacciner, pennor, med mera. Mycket uppskattat faktiskt … via t.ex. Unicef. I år är huvudgåvan ett armband från barncancerfonden där 80% priset av gåvan går direkt till forskningen. Fint armband lite, lite finare samvete… God Jul och fint inlägg!

    Svar
  • 2. Christine  |  desember 5, 2012, kl. 8:01 pm

    Hej Yoga Anna. Det ær en vældigt bra ide, jag har tidigare jobbat før en vælgørenhetsorg. dær vi hadde sådana gåvor. I år tror jag faktisk det kan bli en get till sværfar;). God Jul!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kilder

Finn tidligere innlegg

Aktuelt fra Twitter

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Bli med 133 andre følgere

bloglovin
Blogglisten
Bloggurat

%d bloggere like this: