Nyttige kokebøker på iPhone

april 20, 2010 at 8:31 am Legg igjen en kommentar

Av Lise

Trenger du av og til litt inspirasjon til hva du skal ha til middag i det du står i butikken for å handle? Eller kanskje du er på hytta og lurer på oppskriften på vaffelrøre? Da kan de nye kokebok-applikasjonene for iPhone være til god hjelp. Det er kokebøker rett i lomma. De inneholder flere hundre gode oppskrifter – og du har de med deg overalt. Kjempekjekt!  

Her er noen gode kokebøker på iPhone:

TINE Matglede: Her finner du over 700 flotte oppskrifter helt gratis. Du kan søke etter oppskrifter på alt fra middager, desserter, drikker, bakst, småretter, frokost, sauser og dipper. Du kan dele oppskriftene på Facebook  eller e-post, lage dine egne favoritter, bestille oppskriftsbrosjyrer og du kan generere handleliste direkte ut av oppskriften du har valgt.

Matprat: Dette er kokeboken til Opplysningskontoret for kjøtt. Det er den største kokeboken for iPhone og du får 1400 oppskrifter helt gratis. Den er veldig enkel å navigere i da de har laget ulike kategorier Sunn, Rask, Kos, Gjester og Tradisjon eller fritekst. Her får du enkle steg-for-steg beskrivelser, handleliste og mulighet til å lage dine egne favoritter. Denne er helt klart størst på middag og småretter, og ikke fullt så rikholdig på dessert, drikke og bakst.

Gilde Kokebok: Her finner du også mange flotte oppskrifter på middagsretter, småretter, dessert og bakst helt gratis. Her kan du også lage favoritter, sende oppskriftene på e-post og generere handleliste.

Barilla Kokebok: Dette er en litt mindre kokebok hovedsaklig med pastaoppskrifter basert på produkter fra Barilla. Den er helt gratis og  inneholder også en kjekk timer som hjelper deg å koke pastaen perfekt «al dente» , så da er det vanskelig å ikke lykkes med pastaen.

Jamie`s 20 minute meals: Dette er en flott samling oppskrifter fra Jamie Oliver som bare tar 20 minutter. Denne koster 45 kroner, men det er den verdt!  Her finner du flotte step-by-step bilder av fremgangsmåten. Praktiske tips for redskap du trenger på kjøkkenet, ingredienser du bare må ha, handleliste og naturligvis mulighet for deling med venner og kjente. Til forskjell fra de andre kokebøkene så inneholder denne også videosnutter hvor  du kan se hvordan Jamie Oliver lager retten.

Så da skulle det bare være å laste ned.

Har du noen erfaring med disse kokebøkene? Vi vil gjerne høre hva du synes er bra og hva som  kan bli bedre.

Reklamer

Entry filed under: Oppskrifter. Tags: , , , , .

Hva spiser nordmenn i 2010? Jobbe med ernæring i TINE?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Feeds

Finn tidligere innlegg

Aktuelt fra Twitter

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Bli med 133 andre følgere

bloglovin
Blogglisten
Bloggurat

%d bloggere like this: