Julegrøten er servert!

november 23, 2009 at 12:31 pm Legg igjen en kommentar

Av Torill

Young boy in kitchen eating oatmeal with fruit smilingNordmenn er glade i grøt. Grøt i mange varianter: havregrynsgrøt, semulegrynsgrøt, sagogrynsgrøt osv. I disse dager er det risengrynsgrøten som gjelder. Selve Julegrøten! Kokt på helmelk og servert med deilig smør, kanel og sukker.

Annenhver nordmann spiser risengrynsgrøt på selveste julaften, mens én av tre synes den tradisjonen passer best på lillejulaften. Og i løpet av julemåneden desember spiser nesten 80 prosent av oss nordmenn risengrynsgrøt.

Visste du at du det finnes ferdigkokte alternativer i butikkhylla? Både Fjordland, Toro og Nordfjord Kjøtt har gjort jobben enklere for deg og laget deilig grøt som du bare varmer på noen få minutter. Alle er basert på helmelk og riskorn, uten tilsetning av konserveringsmidler. For deg som ønsker en noe lettere variant finnes Fjordland Lett Risgrøt, basert på lettmelk.

Tips: bytt ut sukkeret med friske eller tørkede frukter og litt hakkede mandler eller nøtter.

Advertisements

Entry filed under: Ukategorisert.

Sjokolademelk – den nye sportsdrikken? Mest mulig ekte vare

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Feeds

Finn tidligere innlegg

Aktuelt fra Twitter

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Bli med 134 andre følgere

bloglovin
Blogglisten
Bloggurat

%d bloggers like this: